Blir så less(en)

Youtubeade ett kettlebellpass i lagom längd, sådär som jag oftast gör när det är dags att träna. Värmer upp, ledaren förklarar passet samt att hen har “one rule, and that is NO FATITUDE”, vilket tydligen är att maska sig genom övningarna (eftersom tjock såklart är likamed lat). Så himla fräsch. Föreställer mig att hemmaträningen gärna kan få vara en fredad zon från fatshaming, men varför skulle den få vara det? Well, hade inte uppvärmningen fått upp min puls så gjorde det där iaf det. 

||||| Like It 0 Gilla |||||

Märta

Märta fick sitt första barn 2011 och sitt andra och tredje på Lucia 2013 (jajjemensan, här slog hon minsann till på två på en gång). Hon har väl egentligen varit mer av typen skolka-från-skoljympan än den som frivilligt rör på sig, men de senaste åren har något hänt och på träningsmeritlistan står numer till exempel en avklarad halvmara. När det gäller val av träningsform så är det främst löpning som lockar, och detta enligt devisen lagom tempo och choklad i slutet. Ska göra något så tufft som att springa Tough Viking tillsammans med Katta 2015.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *