Så längre snippan inte spricker så…

image

Tough Viking upptar hyfsat mycket av min hjärnaktivitet just nu. Nästan all faktiskt. Och, som Märta skriver, det är ju inte direkt så att jag hoppar över träningen just nu. Hade ju varit bra om jag hade haft exakt detta fokus hela sommaren, eller ännu hellre: sedan jag skrev detta inlägg för snart ett år sedan.  OM jag hade haft detta fokus för ett år sedan hade jag inte varit minsta orolig inför den 29:e, men tja, det går ju inte bara att sitta och tänka jag borde ha. 

Vissa hinder är jag inte minsta orolig över (elhindret, kräla i lera etc), andra saker (jätteväggar, armgång, irish table etc) får mig att svettas bara av att tänka på dem. Men samtidigt, efter att ha sett filmen här nedan, känner jag mig, otippat nog ganska peppad. Det ska bli kul! Jag ser jättemycket fram emot det! Och mitt motto är “Så länge det inte får snippan och röven att spricka, så är det okej”. En är ju luttrad trebarnsföderska va – varav en gång utan smärtlindring. Eller nja, okej, hade ju lustgas, men jag tänker att Märta kommer vara min lustgas på grund av awesome kvinna att hänga med.

||||| Like It 1 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

4 Comments

  1. Jag ser också framemot att läsa om det sedan. För mig känns tough viking mest som ett “skrytlopp” som inte handlar så mycket om kondition utan mer att klara av extrema saker …men när jag såg videon har jag tänkt om. Blir säkert jätteroligt:-)

    • Fast det är ju lite skrytlopp, att kunna säga: JAG SPRANG TOUGH VIKING. Sedan berättar ju aldrig folk exakt hur många hinder de bommade. Jag räknar krasst med att få göra straffarmhävningar på typ ALLA hinder 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *