Formtoppen

Vid den här tiden på året brukar jag vara i min bästa form, efter ett långt sommarlov där jag kunnat springa regelbundet utan att vardagsstressen tränger sig på. Just därför är det så tacksamt med alla roliga lopp som går nu i augusti/september.

Men detta år.

Not.

So.

Much.

Nä, för istället så har jag tagit hand om tre inte alltid helt nöjda ungar vars pappa varit sjukskriven en del av sommaren, och vardagsstressen byttes bara ut mot annan stress. Och jo, det är ju klart, jag har faktiskt hunnit grilla och dricka öl en hel del också. Inte för att det gjort så mycket för min inplanerade formtopp, men för att det inte bara ska bli ett gnällinlägg. Så, i helt kass form är jag ju inte men liksom Katta varvar jag mellan att peppa och panika över Tough Viking om två och en halv vecka sisådär. Fast det är klart det kommer bli kul va? Och just nu missar jag inte ett pass. Vi får ju helt enkelt göra det bästa med det vi har, och just nu har jag två och en halv vecka. 

 

||||| Like It 2 Gilla |||||

Märta

Märta fick sitt första barn 2011 och sitt andra och tredje på Lucia 2013 (jajjemensan, här slog hon minsann till på två på en gång). Hon har väl egentligen varit mer av typen skolka-från-skoljympan än den som frivilligt rör på sig, men de senaste åren har något hänt och på träningsmeritlistan står numer till exempel en avklarad halvmara. När det gäller val av träningsform så är det främst löpning som lockar, och detta enligt devisen lagom tempo och choklad i slutet. Ska göra något så tufft som att springa Tough Viking tillsammans med Katta 2015.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *