*hyperventilerar i fosterställning*

image

Om ni undrar så ägnar jag ganska mycket tid åt att ha mild panik över Tough Viking. 2 veckor och sex dagar kvar, och det vore väl att ta i om jag sa att jag känner mig redo för detta…

*lägger mig i fosterställning och hyperventilerar*

På bilden ser ni mig när jag inte gör pull-ups. Ni ser mig falla snabbt mot marken efter att ha hoppat upp och inte lyckats hålla mig kvar mer än någon sekund. Men kameran klickade i prick rätt sekund och jag tänker hur awesome det kommer vara när jag har en bild som visar en faktiskt pull-up. Ja, när jag inte tänker katastroftankar om tough viking vill säga.

Postat med WordPress för Android

||||| Like It 4 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *