Träningshöst – bring it on

Ja den här sommarens träning går ju utan problem att räkna på ena handens fem fingrar. Lite pilates och några hurtiga långpromenader är allt jag mäktat med sedan sist. Men det gör inte så mycket. Visst har det varit frustrerande, men samtidigt har kroppen inte riktigt betett sig som jag velat och jag har valt att lyssna på den. Men nu! Nu jävlar känner jag mig redo att dra igång igen. Boxningen är inbokad och Elin är mejlad för några pass under hösten. Är så sjukt peppad på att dra igång att jag nästan vill hoppa ut och putta bilen vi åker i från Skåne nu, hela vägen till Örebro. Fast vi är bara i början av evighets-Småland, så det är kanske bäst att jag låter bli ändå. 

Sommaren var trots allt fin, även om den inte blev som jag tänkt mig. Massa tid med familjen och nu på slutet: två veckors sovmorgnar när mina föräldrar haft Isak på en extrasäng inne hos sig. Och så fick jag se Mission Impossible på bio. Jag vill inte chocka någon, men jag har en extrem och oförklarlig soft spot för både Hollywood-action och Tom Cruise-film. Det är lite av ett guilty pleasure kan vi säga. Och vem vill inte sitta i en biosalong och känna sig lite guilty? Eller ja. Ni fattar… hoppas jag. 

Isak “hjälper” mig med pilates.

||||| Like It 1 Gilla |||||

Sofia

Sofia är en tvåbarnsmor som mötte världen en eftermiddag i november 1978. Första barnet kom 2012 och med honom även insikten att träning kan vara ganska bra. För inte var det lätt att föda 4.8 kilo barn otränad. Andra barnet kom i mars 2016 och vägde 350 gram mindre än första. Det var ganska jobbigt det med. Sofia älskar att boxas och att lyfta tunga saker, när hon inte tränar för att kunna träna efter graviditeten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *