Augusti baby!

wpid-wp-1438532612034.jpeg

Augusti va! Klassisk nystartsmånad – om ett par veckor kommer gymmen vara fullpackade av folk som vill komma igång efter semestern och jag vet att det kommer vara knökat även i mitt jobbgym. Men det tänker jag skita i – räknar krasst med att inte jättemånga använder kettlebellsen som köpts in – och ett litet hörn för mig att svinga, det kan jag nog hitta.

Så hur ser min träningshöst ut, kanske ni undrar (nej, jag VET, det är inte höst än, men snart hösttermin och bara en vecka kvar på semestern)? Well, den 29 augusti ska ju Märta släpa mig runt Tough Viking. Det kommer säkert ta minst hela dagen – kanske inte för att vi behöver exakt hela dagen på oss, utan för att det ju för bövulen är LEGITIMERAD EGENTID, och det har det ju varit något av en bristvara av för min del under sommaren. Mmm, elchockar – låter som en dröm jämfört  med att få hem två sura barn från affären.

Några dagar efter har jag en timme bokad med bästa bästa Elin, då vi ska titta på hur jag ska lägga upp min träning för hösten, för nu vill jag fasiken bygga muskler. Japp, det vill jag och då ska jag banne mig göra det också.

Ja, och så hoppas jag så klart på boxningen också. Vi har lite logistikproblem när det kommer till den, men vi håller tummarna för att det ska gå och lösa.

Annars velar jag fortfarande ganska mycket mellan Sats och Solid. Å ena sidan har ju SATS ett enormt utbud, å andra sidan finns ju Elin på Solid. Å ena sidan är crossfit ASKUL, å andra sidan har SATS jättebra utrustade gym typ exakt överallt. Och sedan blir jag snål och tänker att jag kan lika gärna träna på jobbet där allt finns (men är trångt) och lägga alla pengarna på PT-timmar istället. Och så funderar jag – runt runt runt. Jo jo, jag räknar med att ha bestämt mig lagom till min 70-årsdag.

Vad har ni för höstplaner?

||||| Like It 6 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

One Comment

  1. Hm..höstplaner. Väntar fortfarande på sommaren, men börjar väl inse att loppet är kört nu när jag börjat jobba igen.
    Annars är planen att få in en rutin med backintervaller åtminstone en gång i veckan. Nästa sommar ska vi tävla i orientering i Schweiz, så det kan ju vara läge att träna backe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *