Så snabbt ett år kan gå…

wpid-wp-1436996335741.jpeg

Men  jävlar i min lilla låda så svårt det är att få tummen ur och träna just nu. Kan egentligen inte ens skylla det på något: jag har semester, det finns tid för i alla fall hemmaträning, jag vill EGENTLIGEN, men ändå sitter jag i ett soffhörn och muttrar över att jag inte tränar. Å andra sidan har jag så många och svullna myggbett att jag nästan ser muskulös ut. Mygg alltså, fy fan.

Och om 6 ½ vecka är det TOUGH VIKING!!! *skriet emoji*

Måste träna imorgon. Och typ alla dagar efter det. Tusan alltså, att ett år kan gå så snabbt. Sitter och försöker planera min träning, men det går så där faktiskt. Längtar efter mina snäckor. Längtar efter träning med Elin. Längtar efter boxning. Längtar fortfarande efter crossfit med vet inte om boxarnas schema egentligen funkar för mig, och det är ju ganska mycket pengar, och bla bla bla. Jag VILL ju köra crossfit – varför får jag inte ens tummen ur när det gäller det? SÅ himla fånig jag är ändå!

||||| Like It 3 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *