Plötsligt en julidag så händer det

Det blev sol! Och förutom det så hade jag plötsligt tid igår. Var tillfälligt hemma en tur från landet. Drog på mig jumpadojorna och sprang en runda till utegymmet och sedan hem. Löpningen gick som man kan förvänta efter två veckor av låg aktivitet, men utegymmet – vilken stjärna jag var! På allt utom plankan, för den kan jag visst bara göra rätt om någon står bredvid och korrigerar mig. Gjorde fällknivar, russian twists och gick handgång på dippstängerna. Ja alltså jag gick ett steg med varje arm, sedan fick det räcka tyckte musklerna. Avslutade med pulserande sit ups och växlade mellan jogg och gång på vägen hem. 

Så himla glad över att jag vågar träna ensam i utegym numera. Dock. Saknar att träna med vänner. Jag som hävdat att själv är bäste dräng vid träning i alla år, saknar verkligen att drivas på av andras energi just nu. 

Alex fyllde i alla fall år och Isak var barnvaktad, så vi gick till ett café och käkade hummusmackor och syltkakor när jag var tillbaka. Sedan gick vi hem och bligade surt på vår trasiga bil innan vi försökte ta oss till Tumba med SL. Det gick till slut, men vi fick ju vänta i fyrtiofem minuter. Växelfel var det den här gången. Ska de inte byta de där sabla växlarna efter alla år av krångel snart?

chockad över att jag tog mig ut

||||| Like It 5 Gilla |||||

Sofia

Sofia är en tvåbarnsmor som mötte världen en eftermiddag i november 1978. Första barnet kom 2012 och med honom även insikten att träning kan vara ganska bra. För inte var det lätt att föda 4.8 kilo barn otränad. Andra barnet kom i mars 2016 och vägde 350 gram mindre än första. Det var ganska jobbigt det med. Sofia älskar att boxas och att lyfta tunga saker, när hon inte tränar för att kunna träna efter graviditeten.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *