Jump jump!

image

Det bästa sättet för mig att ta mig ur en träningssvacka är att ba göra det ändå. Så motvilligt bytte jag om lite halvt igår kväll efter jag hade nattat barnen och körde en pyramid (10-8-6-4-2) med kettlebells och upphopp. Sedan la jag mig i soffan och fortsatte dricka Cola och äta jordnötter.

Men detta med att hoppa upp på saker, så himla kul. Det knäppa är att det känns som om jag med nöd och näppe tar mig upp, men kolla, jag fullkomligen svävar ju. Bra grej att tvinga bisittare att ta kort ibland, fick ju världens hopphybris nu. Kommer säkert ha brutit lårbenshalsen lagom till att min semester börjar till helgen.

Postat med WordPress för Android

||||| Like It 5 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

2 Comments

  1. Heja dig! Superhöga hopp ju. Men du. En undran. Det är väl ett sånt plastrottingbord du hoppar upp på? Har du lagt nån extra/annan skiva ovanpå? Håller det verkligen att landa på? (ja, tydligen) Känns som att vårt Bauhaus bord inte är av stabilaste sorten.. Men bra höjd annars ju!

    • Japp! Det är exakt ett sådant bord från Bauhaus, men vi har tagit bort glasskivan och gjutit en betongskiva istället som ligger där. Och då håller det bra för mig 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *