Svackor, grönkål och massor av fika

wpid-imag0899.jpg

Det är inte bara Märta och Sofia som är inne i vad som bäst kan beskrivas som lite svackigt träningsbeteende. Hos mig är det gräsallergin som ställer till det – i kombination med värmen. Jag funkar liksom inte i värme – tycker så vansinnigt illa om alla temperaturer som överstiger 22 grader. Inser att jag säkert skulle kunna träna i sval lokal om jag inte var en sådan SATS-skeptiker, men istället hänger jag nere i jobbgymmet, där det är mindre svalt. Eller hänger och hänger, jag var där för en vecka sedan och då stod dörren till det utgrävda utrymmet på vid gavel i mörkret då jag kom in. I kid you not – det är ett rum som består av en JÄTTESTOR grop. Höll på att bajsa på mig av rädsla, men jag var ju redan ombytt och det hade känts himla slösigt att inte träna då.

Men sedan dess: NADA!

Ja ja, this too shall pass. Det gör ju det. Och de har lovat skitväder hela veckan! HURRA!

Men, jag har skördat grönkål (egenodlat från frö, minsann) och vägt upp för denna nyttighet med att fika skiten ur varje dag. Som sig bör i sommartider!

wpid-imag0930.jpg

||||| Like It 1 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *