Semesterröra

Höll på att bli vansinnig idag. Ville RÖRA på mig men det var ju så varmt. Pallar inte springa i tjugosju grader när solen ligger på. Pallar inte gympa på ovanvåningen som blir bastuvarm en kvart in på dagen. Pallar inte stå i trädgården inför Alex samlade familj och släkt. 

Låste in mig på toaletten. Hann tänka “aha!” innan Alex pappa bankade och undrade om jag skulle vara där inne länge. Släppte in honom och drog på duschen när han gick, som en skenmanöver. Tre minuter senare, mitt i en squat, hör jag Isak tassa oroligt utanför dörren. “Bajsaaaaa”. Amen suck. Skvätte lite vatten på mig och lajvade nyduschad, gick ut och ägnade mig åt avancerad matlagning istället. 

Till slut blev klockan i alla fall halv nio, dagen svalnade av och jag trotsade min skräck för vildsvin. Gick en rask promenad runt byn och vidare ut bland ängar och skogsdungar i fyrtiofem minuter. Hurra! Solnedgång, tranor, flugor som försökte para sig i mitt hår och kanske tvåtusen mördarsniglar. Så jäkla gött!

 

||||| Like It 2 Gilla |||||

Sofia

Sofia är en tvåbarnsmor som mötte världen en eftermiddag i november 1978. Första barnet kom 2012 och med honom även insikten att träning kan vara ganska bra. För inte var det lätt att föda 4.8 kilo barn otränad. Andra barnet kom i mars 2016 och vägde 350 gram mindre än första. Det var ganska jobbigt det med. Sofia älskar att boxas och att lyfta tunga saker, när hon inte tränar för att kunna träna efter graviditeten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *