Liten uppdatering!

Hej hopp! Om ni känner er vilse och inte vet vad det här är för blogg ejentlien eller om ni är nya och vill veta mer, eller om ni bara har tröttnat på att det var en inaktuell Om bloggen-text ganska länge här, så kan jag nu glädje er alla med att texten är uppdaterad! Kolla här bara! Allt är sant.

För övrigt näst sista arbetsdagen innan semestern. Imorgon drar vi direkt ut till Björnlunda utanför Gnesta efter jobbet och sedan ska vi ha det helt vansinnigt fantastiskt i minst tio dagar. Alex föräldrar har magnifik trädgård med en miljard grönsaker, kryddor, bär och frukter och sommarmiddagarna blir allt som oftast hopplock från den. Och sedan har vi ju liksom Sörmland för våra fötter med kullar, ekar, loppisar, hagar och troligtvis också ett traditionsenligt besök på någon veteranbilträff i Nyköping. Ja och så kanske jag springer en runda eller två eller tränar något annat, mer lågintensivt, i värmen som utlovats framöver. Tjenare kungen vad jag längtar efter detta!

Vad har ni för storartade semesterplaner i sommar, kids?

IMG_0674.JPG

||||| Like It 2 Gilla |||||

Sofia

Sofia är en tvåbarnsmor som mötte världen en eftermiddag i november 1978. Första barnet kom 2012 och med honom även insikten att träning kan vara ganska bra. För inte var det lätt att föda 4.8 kilo barn otränad. Andra barnet kom i mars 2016 och vägde 350 gram mindre än första. Det var ganska jobbigt det med. Sofia älskar att boxas och att lyfta tunga saker, när hon inte tränar för att kunna träna efter graviditeten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *