30 – länkkärlek

Sista dagen på #uppochhoppaijuni och sista dagen i juni. När hände det? Jag går fortfarande och pratar om att “i sommar ska vi göra det” och så har vi redan kommit halvvägs in i den? Hängde inte alls med i den svängen. Hur som helst! Länkkärlek var det idag. Här kommer träningssidorna jag vurmar lite extra för:

Siljesvärd – wine and workout. En gång i tiden så hängde jag och Linnea i samma kompiskretsar i Malmö – jag har faktiskt ingen aning om Linnea kommer ihåg det här, men jag minns i alla fall! Det var precis innan jag flyttade till Stockholm, alla var tatuerade och de flesta gillade att hänga i köttkrokar. Många av oss gillade öl, men jag tror inte att någon av oss sysslade med träning på den tiden. Hur som helst, Linnea skriver om löpning och allt annat som är viktigt i livet:

linneaheader1

 

STARK – Elin Bjärkstedt. Ni har väl inte missat att vår, ja jag vet inte vad vi ska kalla henne “husgud här på bloggen” kanske, Elin bloggar också? Om ditt och datt och träning. Elin är inte bara jättetuff, hon är även en av de mest sympatiska personer jag har träffat. Hur fan gör man för att bli så ödmjuk samtidigt som man är så bra? Fattar inte.

elin

 

Träningsblogga – Ida. Ida skriver mest om löpning och även om inte vi delar den passionen så gillar jag ändå att läsa hur hon har det, där borta i Göteborgs-spåret. Ida är jättebra på att kommentera här, jag är tyvärr inte alls lika bra på att kommentera hos henne – men jag lovar Ida, jag läser hos dig ofta!

DCIM102GOPRO

 

Fitnessblender på Youtube. Finns även som app, men den är rätt kass så vill ni appträna hemma och behöver tips så säger jag Nike Training Club istället. Däremot – vill ni videoträna hemma så är Fitnessblender the shit, som kidsen säger. Det finns, jag vet inte hur många träningsvideos i varierande längd, med varierande fokus. Jag kör ofta kettlebellpass härifrån, men har även provat deras magpass och cardiopass.

fb

 

Livet och L.A. – Peppe. Okej. Detta är kanske inte en träningsblogg eller -sida utan snarare en bloggare som tränar och skriver om det ibland. Mest är Peppe i ständig rörelse på ett sätt jag bara kan drömma om. Aktiv och stark, i både åsikter, skrivande och vardag. Mer än specifik träning finns det en underton av rörelseglädje blandat med massor av feminism och härliga åsikter i allmänhet i bloggen. Om ni inte redan gör det så läs, bli lite avis och dröm:

livet7

 

Så. Det var det. Sofys juniutmaning är över och vi klarade den nästan helt och hållet trots nio ungar, två energiska hundar, diverse jobb och allt annat i livet. Heja Move it Mamas! Och tack till Sofy för en rolig utmaning. Ni hittar alla inlägg under den här taggen: uppochhoppaijuni. Hepp!

||||| Like It 3 Gilla |||||

Sofia

Sofia är en tvåbarnsmor som mötte världen en eftermiddag i november 1978. Första barnet kom 2012 och med honom även insikten att träning kan vara ganska bra. För inte var det lätt att föda 4.8 kilo barn otränad. Andra barnet kom i mars 2016 och vägde 350 gram mindre än första. Det var ganska jobbigt det med. Sofia älskar att boxas och att lyfta tunga saker, när hon inte tränar för att kunna träna efter graviditeten.

3 Comments

    • Hoppsan! Hade missat den här kommentaren. Jag hängde med Ulrika, Macke och Simon från Skellefteå ett tag – och med Caja. Minns att vi var på fest hos dig och din kompis någon gång och att vi kom hem till er en annan gång och satt vakt någon kväll/natt när någon hade gjort massa inbrott med nyckel hos er. Jag såg dock helt annorlunda ut då 🙂 Svarthårig, utan glasögon och med ring i näsan. Som alla andra på Möllan alltså 🙂 Macke bodde hos mig och min kusin och jag har för mig att ni var på efterfest hos oss någon gång. På Friisgatan. Och så var jag ihop med en Stureplans-tönt. Sommaren 2005 måste det ha varit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *