29 – Ett mål jag missat

image

Förra veckan var en total kaosvecka. Extremt hög arbetsbelastning på jobbet, extrem pollenallergi, extremt tröttande mediciner, extremt sura barn… Mitt mål att träna 3 eller 4 eller 5 gånger sket sig. Och så är det ibland. Man får gilla läget och inse att dygnet har bara 24 timmar och ibland funkar inte träningen. Vägrar att låta något sådant stressa mig och döpte det till en träningsfri vecka.

Idag gick jag till gymmet, och det var SÅ gött. Har kännt mig alldeles go och glad sedan jag flåsade mig fram på rodden och squattade djupt som fan. Hurra!

Postat med WordPress för Android

||||| Like It 3 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *