Flash *ah aaaah* saviour of the universe

Alltså!!!? Cyklade elva himla kilometer precis utan att bli jättetrött? Jag trodde att det var typ sex och lite till och bara det kändes enormt långt för mig, men Runkeepern var inställd på miles! Var tvungen att göra hårdrockstecken och säga fuck yeah när jag ändrade inställningen så att kilometerantalet syntes. Sist jag cyklade var för två år sedan och då var det så jobbigt att ta sig tre komma fem kilometer att jag blev arg och gick till slut. Och nu ba FLASH! 

Plötsligt känns det rimligt att börja cykla till jobbet som ligger 11 km bort. Tänk om jag kan skala bort SL från min vardag? Hurra! Fast först måste jag komma ur reflexen att det är fotbroms på min handbromscykel… annars kanske jag skalar bort även mig själv från min vardag. Och det vore ju trist. 

Anyhoodles – ska fira min framgång med gumbo som har puttrat i en timma och alkoholfri öl nu. Tio poäng till livet!

 

||||| Like It 4 Gilla |||||

Sofia

Sofia är en tvåbarnsmor som mötte världen en eftermiddag i november 1978. Första barnet kom 2012 och med honom även insikten att träning kan vara ganska bra. För inte var det lätt att föda 4.8 kilo barn otränad. Andra barnet kom i mars 2016 och vägde 350 gram mindre än första. Det var ganska jobbigt det med. Sofia älskar att boxas och att lyfta tunga saker, när hon inte tränar för att kunna träna efter graviditeten.

4 Comments

 1. cyklade ju de tio kilometer det är till mitt jobb (och hem) varje dag och var helt hög på livet varje dag. Fram tills nån jävel snodde min cykel.

  • Jävla jävel! Men det låter ju ändå som en strålande sträcka då? Jag har liksom inte haft någon “vuxenuppfattning” om cykelavstånd, för jag slutade att cykla när jag slutade plugga och när jag pluggade hade jag aldrig koll på hur långt jag tog mig. Så när jag kollade kartan och såg att det var 11 km kändes det så sjukt långt.

 2. Har just börjat cykla till jobbet regelbundet. Visserligen bara sex km en väg, men å andra sidan bara uppför och nerför. Och jag blir nästan gråtfärdig av lycka när jag gör det. Så jäkla gött!
  Du kanske kan börja cykla till jobbet varannan dag och hem varannan, om det känns för mastigt med båda till att börja med?

  • Sex kilometer känns som en helt perfekt sträcka!

   Jag vågar inte ställa cykeln på vårt jobb över natten, eftersom att vi har ligor som snor cyklar på området nattetid. Helt sjukt. Trodde först att folk drev med mig när jag hörde det första gången, men det stämmer tydligen. Jobbar ju på universitet med massa cyklande studenter, så det finns väl att ta av…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *