27 – Om tio år

Om tio år är jag ungefär lika många år som Åsa Sandell. Jag tror INTE att jag kommer att vara där Åsa Sandell är nu, men det vore ju så klart alldeles fantastiskt och kanske inte minst magiskt, med tanke på var jag är nu. Vilken dröm att ha ett gäng adepter i en källare att skrika BOX på till vardags?

Annars, om jag ska vara lite mer verklighetsförankrad, så hoppas jag att jag om tio år har passerat ytterligare en graviditet sedan några år och att vi är fyra i familjen. Isak kommer att vara tretton och han kanske har ett syskon som är nio eller åtta (och ja, de kommer att kunna vara vänner trots att vi *gasp* inte fick dem med TVÅ ÅRS MELLANRUM). Jag hoppas att vi är en frisk familj som orkar. Jag hoppas att vi hittar på mycket tillsammans som gränsar mellan lek och träning. Kanske gillar våra barn att spela fotboll eller rida eller något annat som jag förmodligen tycker är skittråkig, men det är helt okej. Då får vi packa ihop oss på helgerna och dra iväg på tävlingar och träningar och läger och jag får väl ta med mig kettlebellen och stå och svinga för mig själv i ett hörn när tillfälle bjuds. Eller så får jag springa. Jag tragglar fortfarande med löpningen säkert, för dum för att ge upp, men jag kommer garanterat att tycka bättre om att springa än att socialisera med andra föräldrar vid planen. Det får Alex syssla med istället, hehe.

Ibland kanske vi möter upp de andra move it mamasarna med familjer och spelar lagsport tillsammans. Helst basket, för allt annat är tråkigt. Lag Mamas kommer så klart alltid att vinna eftersom att vi har tränat så himla mycket under åren.

Min kropp kommer vara äldre, men starkare och jag hoppas att den äntligen har fått ett självförtroende. Det hade varit fint.

Vi får se. Tio år går ju fortare än man tror.

||||| Like It 4 Gilla |||||

Sofia

Sofia är en tvåbarnsmor som mötte världen en eftermiddag i november 1978. Första barnet kom 2012 och med honom även insikten att träning kan vara ganska bra. För inte var det lätt att föda 4.8 kilo barn otränad. Andra barnet kom i mars 2016 och vägde 350 gram mindre än första. Det var ganska jobbigt det med. Sofia älskar att boxas och att lyfta tunga saker, när hon inte tränar för att kunna träna efter graviditeten.

3 Comments

  1. Vet du, det där hoppas jag också på! Inte fler barn och så, men att vi fortfarande ses och tränar och hänger, med och utan barn.

  2. Fint inlägg! Önskar dig allt gott, som min mormor skulle sagt. Ville bara kommentera för att du fick mig att fnissa lite med hur du skulle stå och svinga en kettlebell i ett hörn någonstans. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *