25: Sporter jag utövat

Eh… inga!

Eller jo. Jag dansade showdans i en termin eller två i mellanstadiet. Red på hästar (ponnysar) i lågstadiet (var livrädd varenda sekund och hatade det). Gick på en veckans sommarlovsfotbollsläger (minns bara att jag åt rullade pannkakor med socker till lunch… mmm, pannkakor) och så tränade jag basket. Två gånger. Hatade det med.

Så nej. Jag har inte utövat några sporter direkt, och jag är lika glad för det.

||||| Like It 1 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *