24 – Träningsmagi

En gång i tiden innebar detta kanske olika varianter av PB:n, eller ett rejält endorfinkryddat långpass. Men låt oss sänka ribban lite och bli lite mer bokstavliga. Träningsmagi för mig idag är helt enkelt detta att jag relativt regelbundet lyckas trolla med knäna för att få till ett träningspass på dygnets tjugosjätte timme som inte ens finns. Lika magiskt som att trolla fram en kanin ur en hatt. 

  
Trollkarlsutstyrseln. 

||||| Like It 2 Gilla |||||

Märta

Märta fick sitt första barn 2011 och sitt andra och tredje på Lucia 2013 (jajjemensan, här slog hon minsann till på två på en gång). Hon har väl egentligen varit mer av typen skolka-från-skoljympan än den som frivilligt rör på sig, men de senaste åren har något hänt och på träningsmeritlistan står numer till exempel en avklarad halvmara. När det gäller val av träningsform så är det främst löpning som lockar, och detta enligt devisen lagom tempo och choklad i slutet. Ska göra något så tufft som att springa Tough Viking tillsammans med Katta 2015.

8 Comments

    • Jag tycker ju det! Vi gör det himla bra, vi som har annat som oftast måste gå före.

  1. Right there with you! Har iofs bara ett barn, men övertiden, pendlingen, sömnbristen…. fan vad svårt det är ibland. Heja oss för varje gång vi lyckas. Det är faktiskt magiskt!

    • Ibland är ju faktiskt det där träningstiden helt och hållet ej existerande.

    • Ja, alltså SEMESTER. Jag spar alltid träningsprogram som jag vill slutföra till semestern, annars blir jag bara besviken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *