22 – Ett intervallpass

Jag är ju inte någon intervallmänniska utan springer helst på i jämnt tempo eller låter backar uppför och nedför bestämma intensiteten, men just det här var faktiskt jättekul! Vi körde ju enminutersintervaller med ökande antal burpees, men själva principen är enkel: kuta en stund och gör sedan något pulshöjande (eller för all del någon styrkeövning?) och fortsätt sedan springa. Roligast i grupp såklart, och det är lätt att anpassa tempot så alla hänger med eftersom det som främst ska höja pulsen inte är själva löpsträckan, utan det stillastående. Testa!

  

||||| Like It 3 Gilla |||||

Märta

Märta fick sitt första barn 2011 och sitt andra och tredje på Lucia 2013 (jajjemensan, här slog hon minsann till på två på en gång). Hon har väl egentligen varit mer av typen skolka-från-skoljympan än den som frivilligt rör på sig, men de senaste åren har något hänt och på träningsmeritlistan står numer till exempel en avklarad halvmara. När det gäller val av träningsform så är det främst löpning som lockar, och detta enligt devisen lagom tempo och choklad i slutet. Ska göra något så tufft som att springa Tough Viking tillsammans med Katta 2015.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *