21. Efter träning

image

Efter träning hittar ni mig förmodligen med mobilen i högsta hugg, redo att ta en selfie som jag bergis lägger upp på insta med taggen #moveitmamapunktse. Stunden precis efter träning är nämligen det bästa med träning på det stora hela – jag vältrar mig i den för mig peppiga känslan att jag fick till det där med träning en gång till, för det ska gudarna veta att det är en tunn lina som jag och min träning balanserar på, för även om jag tränat regelbundet ganska länge nu för att vara jag, så vet jag att det hux flux kan ha gått tre månader och jag inser att jag inte gjort något alls. Så jag unnar mig faktiskt den, den där självgoda känslan känslan jag känner efter träning som blev av. För vem vet när pusslet helt plötsligt inte samarbetar med mig längre.

||||| Like It 2 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

4 Comments

  1. Plus en på den, du! Känner redan att jag är på väg att glida ur vårens flow. Mycket glad för att det är så väldokumenterat så att jag vet att det inte var en dröm, utan att jag kan hitta tillbaka till det igen. När Åsa och Elin inte har semester.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *