17. Favoritinspiratör

image

Kräks ni på oss om jag återigen hyllar världens bästa träningshängsgäng? Nå ja, då får ni väl göra det, för det är sant! Jag har aldrig känt mig så träningspepp som jag gör nu sedan jag fick träningsbuddies. Jag blir galet inspirerad av mina vänner, och av mig själv! Jag tänker inte glömma mig själv i detta, för jag är banne mig grym. Lyfter och svingar och springer som en boss, vilket jag aldrig hade trott ens för ett halvår sedan. Och en annan jag inspireras av nonstop är bästa Elin.

Men detta visste ni ju redan.

||||| Like It 4 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *