11 – Min bästa träningskompis

Hej en dag för sent! Man kan ju tro att det ska bli lättare att göra en så här utmaning när det är fyra som delar på den, men tillsammans har vi fyra nio ungar, diverse heltidsjobb och ja, ni vet ju. Livet och så vidare!

Jag vet i alla fall precis vilken min bästa träningskompis är. Jag behövde inte ens tänka på det en sekund när jag såg rubriken. Min bästa träningskompis har gett mig tre vänner, som inte bara är mina träningsvänner, utan som är tre av det bästa människorna jag har i mitt liv. Min bästa träningskompis är den här bloggen. Utan den vore träning så himla mycket tråkigare och utan den så hade jag med all säkerhet inte suttit och fulskrattat över kaffe i Kattas kök, åkt ut på den skånska landsbygden för att krama Mirijam eller fått ha Märta som min number one boxningspartner. Och i förlängningen så hade inte Isak fått bråka med Eddie och Bruno, eller visa Sigge hur man bygger torn av klossar. Utan vår fina lilla blogg så vet jag faktiskt inte ens om jag hade tränat så himla mycket alls idag . Hade jag tränat, så hade jag definitivt inte haft så kul som jag har nu – det är i alla fall ett som är säkert. Så: tack Move it Mama för att du finns! Du är bäst! Och tack alla ni som läser – ni är också bäst. Och tack Mirijam, Märta och Katta. Jag älskar faktiskt att ha er i mitt liv! Puss!mimloggan

||||| Like It 4 Gilla |||||

Sofia

Sofia är en tvåbarnsmor som mötte världen en eftermiddag i november 1978. Första barnet kom 2012 och med honom även insikten att träning kan vara ganska bra. För inte var det lätt att föda 4.8 kilo barn otränad. Andra barnet kom i mars 2016 och vägde 350 gram mindre än första. Det var ganska jobbigt det med. Sofia älskar att boxas och att lyfta tunga saker, när hon inte tränar för att kunna träna efter graviditeten.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *