9 – Träningskläder jag minns

Eller ska vi säga träningskläder jag inte minns? För grejen är, jag har inga minnen av träningskläder på denna kropp innan jag fyllde 30. På rikt! Jag har ju tränat innan jag fyllde 30, jag menar jag jobbade ju på gym i flera år i England för bövulen, och medan träningskläder inte var del av min jobbuniform, så hade vi ju fri tillgång till gymmet och jag tränade ju i alla fall sporadiskt. Men i VAD? Jag har ingen aning. Och på skolgympan? Fan vet.

Fast, tänker jag efter FINNS det ju en hel del träningskläder som jag minns – men kanske inte av den anledning som tillverkarna hoppats. Linnen som vrider sig, tröjor som glider upp, tights som glider ned (gärna i kombination med sagda tröja som glider upp), brallor som åker in i röven, eller ännu värre: tajts som kilar fast sig i min vajayjay, strumpor som glider ned och korvar sig under fötterna, skor som skaver på tusen ställen på en och samma gång…

Jo men så att… nog finns det träningskläder jag minns, det gör det ju.

wpid-img_20150329_210653_1.jpg

Detta inlägg är del av #uppochhoppaijuni

 

||||| Like It 3 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *