7 – Alltid i min träningsväska

Eftersom min träning de senaste åren bestått av 90 procent löpning och 10 procent hemmaträning så är svaret: ingenting. Men det fanns ju faktiskt en tid då jag gick på gym och tränade pass som om det inte fans någon morgondag och då var den där väskan fullproppad jämt, men trots det så fattades det alltid någonting när man väl stod där och rotade. Så, eftersom jag är en slarver så är det här min “jävligt jobbigt om det inte alltid ligger i träningsväskan”-topplista:

  • Tredje plats: Hänglås. Vet inte hur många jag köpt för cirka 30 kronor styck bara för att på något magiskt vis slarva bort dom snabbt igen, trots att jag aldrig tar upp dom ur väskan!
  • Andra plats: Necessär. Inget schampo, ingen deo, inget smink, ingenting. Endorfinet efter träningen byts snabbt ut mot panik när man står där svettig och jävlig och saknar allt förutom vatten. Det går inte att duscha bort svett med endast vatten. Efter träningen borde man vara fräsig och fräsch men är knallröd i huvudet på grund av inget smink, torr som fnöske över hela kroppen och har hår som står åt alla håll trots frenetiskt användande av fingrarna som kam.

Och, tada!

  • Första plats: Rena underkläder. De gånger jag har gymmat har jag alltid duschat på plats och känslan av att välja mellan att dra på sig en genomblöt sportbehå och ett par svettfuktiga trosor – eller gå utan underkläder helt – är inte så peppig. Inte alls faktiskt. Och det har hänt fler än en gång. Må-hå-hånga fler. Jag är tydligen inte den som lär av mina misstag tyvärr.

 

Detta inlägg är del av #uppochhoppaijuni

||||| Like It 2 Gilla |||||

Mirijam

Mirijam födde sitt första barn i slutet av augusti 2013 och var före den graviditeten i vad som lite blygsamt skulle kunna beskrivas som "sitt livs form". Men efter graviditeten – not so much. Men – det hindrade henne inte från att tio månader senare bli gravid igen och med en aldrig sovande lillasyster född i april 2015 är nu är vardagen en ständig kamp mellan extremtröttma, träningspepp och soffhäng. Mirijam är före detta journalist men numera tatueringsborttagare och driver studion A Bushel & a Peck i Malmö och gillar löpning, adrenalin, tatueringar, resor, färg och öl. Och internet.

One Comment

  1. Haha, denna lista fick mig att komma ihåg underkläderna till väskan i morse. HUR många gånger har jag stått och velat mellan “going commando” eller ta på sig svettblöta trollor efter duschen? Hver gang!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *