4 – En träningsform jag inte förstår

Ja, det finns ju en hel drös med träningsformer som jag inte känner mig ett dugg lockad av (däribland befinner sig till exempel samtliga bollsporter), men en träningsform som jag verkligen inte förstår är faktiskt cykling (dock är jag helt med på spinning. Nä, det är inte ALLS samma sak.). 

Man skulle ju kunna tro att jag som är löpare även hade ett gott öga till den lätt monotona och lika förflyttningsfokuserade sporten som cykling är men alltså jag KAN inte förstå tjusningen i att trampa sig fram i all evighet. Fy fan vad tråkigt. 

Så, cykling som transport? Javisst. Cykling som sport? Näe va.  

Försökte hitta en bild på mig i närheten av cykel, men där gick jag bet. Jag lever ju som jag lär. Istället får ni exempel på kul sport: barnbrottning. 

  

Detta inlägg är en del av #uppochhoppaijuni 

||||| Like It 3 Gilla |||||

Märta

Märta fick sitt första barn 2011 och sitt andra och tredje på Lucia 2013 (jajjemensan, här slog hon minsann till på två på en gång). Hon har väl egentligen varit mer av typen skolka-från-skoljympan än den som frivilligt rör på sig, men de senaste åren har något hänt och på träningsmeritlistan står numer till exempel en avklarad halvmara. När det gäller val av träningsform så är det främst löpning som lockar, och detta enligt devisen lagom tempo och choklad i slutet. Ska göra något så tufft som att springa Tough Viking tillsammans med Katta 2015.

One Comment

  1. Det är ju en cykel i bakgrunden! Ju! Och jag håller med dig, cykling som sport – ser tråkigt OCH farligt ut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *