Hon slog sin polare på bröstet, vad som hände sen kommer få er att häpna…

11374243_1695592897336780_1904325914_n

Igår boxades jag, och idag har jag piskmärken i ansiktet, stora blåmärken på smalbenen och en fläskläpp.

Men vänta. Vad hände på boxningen egentligen, undrar ni nu. Allt började med att jag slog Linda på bröstet.

Alltså: igår kväll boxades vi med Åsa i Kronobergsparken där hon har utomhusboxning nu i juni. Solen sken och stormbyarna kastade nästan omkull oss. Vi övade vänsterkrokar och, tja, jag råkade dra till Linda i bröstet med en armbåge. Men not to worry, universum straffade mig snabbt genom att piska mig i ansiktet med hopprepet då vi lite senare övade på sådant där tufft boxningshoppande, då man svingar lite med hopprepet vid sidorna av sig själv innan man ska in i hoppet igen. Där stod jag och tyckte att jag såg tuff ut och ba: KLATSCH, rakt över vänstra halvan av ansiktet. På vägen hem ramlade jag i rulltrappan och slog mig faktiskt jättehårt på smalbenen, och som grädde på moset insåg jag att jag i fallet även bet mig själv i läppen, så på pendeln hem började en frodig fläskläpp ta form. Lite synd nästan att jag är hemma och vabbar idag – så att folk inte kan beskåda mitt något haltande ego idag.

Och om ni undrar hur vi såg ut igår, när vi hoppade hopprep i Kronobergsparken, så kan man väl säga att det var ungefär på pricken som i videon här nedan, fast typ exakt tvärtom.

||||| Like It 3 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

4 Comments

  1. Vad kul att ni är ett gäng som tränar tillsammans.. Den där Mirijam får skärpa sig med barnafödande nu så hon kan sätta igång igen..

  2. Haha, åh, blev helt chockad när jag läste rubriken och översta texten. Bara: Funkar boxning så? Om nån råkar slå en på träning får en spöa upp den ännu värre? :-O Hjälp!
    Sen fattade jag som tur var, har ju blivit lite sugen på boxning när jag läst om det här men blev lite skrajsen av det där..:-D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *