Go team me!

mim-nylayout

Okej, först och främst så har jag layoutat om här på Move it Mama, för det visade sig att sajten inte var minsta mobilvänlig tidigare (sorry about that) – och det är ju dels trist för alla som inte kan läsa den på ett vettigt sätt, och dels är det trist för oss eftersom google hatar bloggar som inte är mobilvänliga. Jag slet med layoutandet hela jädra fredagen, och lite av lördagen, och det är väl fortfarande lite bitar som inte är helt på plats, men det kommer väl, när mina barn tillåter mig tiden och koncentrationen.

kb

Just nu är jag inne i en berg- och dalbana vad det gäller träningen. Samtidigt som jag älskar det och känner mig peppig och verkligen känner resultaten, så KAN JAG INTE LÅTA BLI att snegla på andras resultat – ni vet precis så där som jag skrev igår att man inte ska göra. Kompisar som just börjat springa som klår mina person bästa med råge (heja dig kompis, du är grym, jag är bara lite avis), folk som bollar med vikter som om de vore mjölkpaket, hur Sofia boxas som ett proffs, hur Märta är svinstark, hur Mirijam kommer susa fram över rapsfälten i löpskorna inom kort… ja men ni vet, lite för lite fokus på mina egna framgångar och lite för mycket fokus på hur mycket alla runt omkring mig utvecklas och hur mycket snabbare det alltid verkar gå för dem. Som om det vore en tävling. Vilket det ju verkligen inte är. VERKLIGEN INTE. Och jag vet ju detta, ändå är det så himla svårt att låta bli.

Imorgon är det måndag. Ny vecka, klassisk nystartsdag – så från och med imorgon ska jag heja lite mer på mig själv, istället för att hela tiden ge mig själv så mycket mental stryk. För det är jag fan värd.

Go team me!

||||| Like It 6 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

6 Comments

  1. Älskar nya designen!

    Älskar inte att jämföra mig med andra. Verkar dock ha svårt att sluta med det. Och OBS att jag ofta är avis på dig med

    • Jag har också JÄTTESVÅRT att sluta med det. Man kan säga att det är något av ett fritidsintresse för mig. Och det har gått SÅ DÄR idag redan. Ja ja.

  2. Nu kommer gnetig motvallskärring, håll i hatten: MEN! Men… Det gick ju jättebra att läsa bloggen från mobilen jö! Och var är länkarna till dom andra bloggarn? Ni är ju typ som en liten bloggplattform för alla andra bloggar jag läser. Förutom att jag är rädd för förändring vill jag bara hälsa att det ser fint. Sammanfattning av känslorna inför nya designen: Va i hel… Oh, okej det är snyggt

    • Jag vet, jag hade inte heller några problem att läsa den i min mobil, men sajten var inte responsiv enligt googlestandard. Länklistan finns kvar i sidpanelen, men syns eventuellt bara i webbläsaren. Är som sagt inte helt klar än 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *