Jag är en sådan som tränar

wpid-photogrid_1431875041382.jpg

Satt och loggade min träning som jag gör (på funbeat) och såg i kalendern att jag sedan vecka 14 faktiskt tränat minst tre pass i veckan. Jag inser att detta för den mer träningsluttrade kanske inte bjuder på en wow-reaktion, men för mig, att jag tränat REGELBUNDET i sju veckors tid, det är faktiskt väldigt wow! Och att det aldrig under denna tid känts som ett måste, utan hela tiden varit kul och något jag längtat efter, det är typ ett trippelwow med extra snickerscheesecake on top. Sneglar jag ännu längre tillbaka i tiden så ser jag att, om man bortser från tiden runt min halsfluss och den föregående förkylning, faktiskt att tränat regelbundet sedan i januari. Hurra för mig! Och nu hörrni, nu vågar jag nog säga att jag är en sådan där som tränar. Japp, jag är en person som tränar.

||||| Like It 3 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *