En tabata och ett dopp

Men alltså, vad hände med mitt bloggande senaste veckan egentligen? Jag har försummat alla mina tusen bloggar, inte bara MiM. Och den här veckan har jag hittills ägnat åt ett tämligen risig mage och inte riktigt vågat mig på att träna in case of sprutlackering av folk runt omkring. TMI, säger ni? Aldrig, säger jag!

wpid-img_20150513_180808.jpg

Men i söndags hörrni. Då såg jag så här hurtig ut klockan 07:50 då jag knatade iväg med en kettlebell i ena handen och två yogamattor i väskan för att plocka upp min kompis Linda för en liten vänskaplig morgontabata vid Badudden här i Skogås. Linda var nämligen sugen på att testa tabataträning men eftersom hon inte gjort det tidigare så frågade jag om hon ville haka på mig för ett pass, och det ville hon. Jag är ju inget proffs på att sätta ihop träningsprogram, så jag valde ut ett ur den alldeles strålande bank av tabatapass som uppochhoppa.se bjuder på.

wpid-img_20150513_180858.jpgOch alltså, det här med att träna utomhus tillsammans med en kompis, fan vad gött det är. Jobbigt men KUL, och kul är ju ändå alltid det bästa. Den här bilden poserade vi för efter träningspasset, och då kändes 10 sekunder som det tog för självutlösaren att knäppa bilden som tusen år att sitta i en squat i. My god.

wpid-img_20150513_181103.jpgSen fick jag feel och ba: KOM LINDA VI BADAR. Fast det regnade och max var sju grader i vattnet. Vi kan väl säga så här; det var friskare än vad det var skönt, men ändå otippat skönt med tanke på att det bara var den 10 maj och dåligt väder. Samt att vi badpremiärade tidigare än alla vi känner, och i sanningens namn så är det ganska kul också.

Mvh, Tävlingsinriktad_76

||||| Like It 4 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *