Motivationsbild!

Det här är tydligen Helen. Jag har ingen koll på hur länge hon har tränat eller något alls. Jag letade crossfit-tips för nybörjare och då dök hon upp här! Blir lycklig av att se något annat än unga, supertränade människor när jag letar träningsinspiration. Det är så mycket lättare för mig att inspireras av någon som är i en ålder jag kommer att komma till, än någon som är i en ålder jag redan har lämnat. High five Helen!

IMG_9730

||||| Like It 2 Gilla |||||

Sofia

Sofia är en tvåbarnsmor som mötte världen en eftermiddag i november 1978. Första barnet kom 2012 och med honom även insikten att träning kan vara ganska bra. För inte var det lätt att föda 4.8 kilo barn otränad. Andra barnet kom i mars 2016 och vägde 350 gram mindre än första. Det var ganska jobbigt det med. Sofia älskar att boxas och att lyfta tunga saker, när hon inte tränar för att kunna träna efter graviditeten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *