Inneträningsskor – vad behöver jag veta?

De här kom hem idag. Ett halvnummer för stora och med lite tunnare sula än mina superchunky löpningsskor, fast ändå inte utan svikt. Det var så jag hade tänkt mig dem – men nu blev jag osäker. Jag kanske tänker fel? Är det något särskilt jag ska tänka på vid inneskoköp? Internet ger mig bara tips på vad som är viktigt för löparskor, men de här ska jag ju inte springa mycket i. Däremot kommer jag hoppa hopprep i dem och då vill jag inte få ont i benhinnorna som jag får i dem jag har nu. Som är för små och för gamla. Någon som ligger inne med ett ovärderligt tips? Do tell!

||||| Like It 0 Gilla |||||

Sofia

Sofia är en tvåbarnsmor som mötte världen en eftermiddag i november 1978. Första barnet kom 2012 och med honom även insikten att träning kan vara ganska bra. För inte var det lätt att föda 4.8 kilo barn otränad. Andra barnet kom i mars 2016 och vägde 350 gram mindre än första. Det var ganska jobbigt det med. Sofia älskar att boxas och att lyfta tunga saker, när hon inte tränar för att kunna träna efter graviditeten.

6 Comments

  1. Jag är skitdålig på det där med skor – jag köper det som är på REA. Den taktiken funkar väl inte jättebra dock!

    • Nej alltså ovan beställda skor var ju ett reafynd, om man med fynd menar skor som inte är jättebilliga och dessutom ganska obekväma. Jag har inte brytt mig om inneskor innan, men nu när jag hoppar massa hopprep börjar jag känna av benhinnorna. YET again.

  2. Det ska vara ett par som är stabila i sidled och tål lite hopp och snedsteg utan att vika sig. Plus inte för varma tycker jag.

    • Det var så de här skorna beskrevs! Tyvärr var de inte kompatibla med mina fötter, så jag letar vidare. Tack!

    • Åh, såg att de finns på en outlet som jag kommer förbi efter jobbet idag. Tack för tips!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *