Ka-pow!

image

Alltså, jag orkar nästan inte hur kul vi hade det igår på boxningen med Åsa Sandell – jag tror jag fortfarande svävar runt på restendorfiner efter explosionen av sådana igår kväll i den svartmålade källaren. Till tuffa hip hop-beats lindade vi våra händer (eller okej, Sofia lindade sina händer som det pro hon är, vilket hon kommer skriva mer om snart, medan Åsa lindade Märtas och mina) och boxades så det ångade om det, för när Märta skriver att vi svettades så var det ingen överdrift, jag har aldrig svettas i sådan mängd som igår. Det var svinjobbigt och rekordkul på en och samma gång oh jag vill mera. Jag vill boxas hela tiden.

Fast vad svårt det är, hörrni, att få till tekniken, att slå från höften och inte med armen, att hålla koll på höger och vänster när det inte direkt är ens spetskompetens – hjärngympa lika mycket som fys. Eller okej, mer fys kanske, men ni förstår.

Jag ska inte gå in på detaljer, det får Sofia göra för jag vet att hon har ett inlägg planerat om sin nya karriär som Rocky, men en sak ska ni veta: HELVETE VAD ROLIGT VI HADE DET IGÅR. Och också: åh, dessa starka och grymma kvinnor jag träffat och coachats av å det senaste, blir faktiskt jätteavis på mig själv.

||||| Like It 2 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *