Jag är tillbaks! Wiihoo!

40747F8D-6E98-4629-924D-C9C5CC44125F

Minns ni mig? Hon som blev gravid och var tvungen att vila typ hela graviditeten och sedan förlöstes med kejsarsnitt den 9 april? Jag är tillbaks nu!

Jag håller på med ett inlägg om återhämtningen efter snittet, men jag kan meddela att det gått långt över förväntat ända från dag ett. Så långt över förväntan att jag i förra veckan på Junos treveckorsdag mailade träningsproffset, bloggaren och kejsarsnittade Uppochhoppa-Sofy och ba: Hallå ja, hur mycket ska man egentligen lyssna på kroppen för jag känner mig typ läkt nu? Hon tyckte att det lät aningens orimligt och sa åt mig att ta det lilla lugna och skynda långsamt ett tag till vilket hon så klart har rätt i, så i dag började jag med grundpasset i Olgas bok.

Förutom en uppvärmingsövning där man ska ligga på mage (aj tuttarna!) och en där man skulle göra ett djupt utfallssteg (aj framfogen!) så klarade jag alla övningar i program ett utan problem och klarade till och med plankan (på knän och armbågar) i hela 1 minut och 42 sekunder utan att det gjorde ont någonstans. Yey kroppen! Yey mig! Yey Juno som kan sova utan att behöva ligga PÅ mig, till skillnad från sin storebror (minns att jag var grymt avis på alla som lade upp sådana här bilder…)!

Ps: Och ja, jag dubbelpostar från min andra blogg, någon måtta får det ju vara.

||||| Like It 3 Gilla |||||

Mirijam

Mirijam födde sitt första barn i slutet av augusti 2013 och var före den graviditeten i vad som lite blygsamt skulle kunna beskrivas som "sitt livs form". Men efter graviditeten – not so much. Men – det hindrade henne inte från att tio månader senare bli gravid igen och med en aldrig sovande lillasyster född i april 2015 är nu är vardagen en ständig kamp mellan extremtröttma, träningspepp och soffhäng. Mirijam är före detta journalist men numera tatueringsborttagare och driver studion A Bushel & a Peck i Malmö och gillar löpning, adrenalin, tatueringar, resor, färg och öl. Och internet.

4 Comments

  1. Jag är fortfarande i chock, men en glömmer så lätt och du har kanske magiskt bra läkkött, så kör på vettja! Stabil core som sjutton, kanske inte så mycket pressar över huvudet, och inga bautastora utfall dårå! Move it mama!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *