Fler lagar om träning

Förutom lagen om att kasst pass följer på awesome pass så är det ju förstås så att förkylning triggas igång av kombinationen provträningsperiod på det lite lyxigare gymmet här i Handen + inplanerad träningsdejt gånger två med mina Stockholmsmamas. Det fattar man ju.

 

upp som en sol…

…och ner som en pannkaka

 

||||| Like It 0 Gilla |||||

Märta

Märta fick sitt första barn 2011 och sitt andra och tredje på Lucia 2013 (jajjemensan, här slog hon minsann till på två på en gång). Hon har väl egentligen varit mer av typen skolka-från-skoljympan än den som frivilligt rör på sig, men de senaste åren har något hänt och på träningsmeritlistan står numer till exempel en avklarad halvmara. När det gäller val av träningsform så är det främst löpning som lockar, och detta enligt devisen lagom tempo och choklad i slutet. Ska göra något så tufft som att springa Tough Viking tillsammans med Katta 2015.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *