Den är tillbaka!

Peppen! Tror att det är en kombo av solen, mer löpning, världens mest fantastiska träningspolers som närvarar både irl och som pling i telefonen under löprundan (puss på er Sofia och Katta). Jag skulle förstås inte säga nej om möjligheten fanns att träna vidare med Elin på våra måndagar, inte alls, men jag deppar inte ihop över det längre. Och hörni, snart är det sommar!

image

||||| Like It 2 Gilla |||||

Märta

Märta fick sitt första barn 2011 och sitt andra och tredje på Lucia 2013 (jajjemensan, här slog hon minsann till på två på en gång). Hon har väl egentligen varit mer av typen skolka-från-skoljympan än den som frivilligt rör på sig, men de senaste åren har något hänt och på träningsmeritlistan står numer till exempel en avklarad halvmara. När det gäller val av träningsform så är det främst löpning som lockar, och detta enligt devisen lagom tempo och choklad i slutet. Ska göra något så tufft som att springa Tough Viking tillsammans med Katta 2015.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *