Jag vann! JAG VANN!

Men är det här bästa dagen i veckan eller? Jo men jag tror faktiskt det! Först briljerar jag (ursäkta blygsamt skryt) i löparspåret och sedan VINNER JAG EN PT-TIMMA MED ANNA-LENA PETTERSSON/LITTLE MISS BURPEE!!!! Ursäkta för caps lock och miljoner utropstecken, men det är precis där mina känslor ligger! Hurra vad kul detta ska bli! HURRA!!! Det kittlar i hela magen!

WH_AL_740x400_Ny

||||| Like It 1 Gilla |||||

Sofia

Sofia är en tvåbarnsmor som mötte världen en eftermiddag i november 1978. Första barnet kom 2012 och med honom även insikten att träning kan vara ganska bra. För inte var det lätt att föda 4.8 kilo barn otränad. Andra barnet kom i mars 2016 och vägde 350 gram mindre än första. Det var ganska jobbigt det med. Sofia älskar att boxas och att lyfta tunga saker, när hon inte tränar för att kunna träna efter graviditeten.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *