Move it Mama hjärta Lofsan – del 2

lofsan2

Idag var Nova och jag på Loppis Vårpeppsmingel och det bästa med hela tillställningen var Lofsan. Hon var på plats och pratade om sin bok och lite om träning hemmavids, och alltså vilket kraftknippe hon är va! Blir ganska avis på Mirijam som fick lyssna på denna kvinna i nästan tre timmar för snart ett par år sedan.

Nova passade på att köpa löparboken (den är verkligen JÄTTEBRA och jag rekommenderar den varmt) som Lovisa sålde på plats och jag passade på att fangirla lite och fotade mig tillsammans med henne. Och alltså, efter att jag har taggat #storalöparbokenförkvinnor på mina senaste springbilder på insta så hade Lovisa full koll på att jag höll på med 1 milaprogrammet. Jag ba *STARSTRUCK*, fick feel och tänkte dra ut och kuta på en gång när jag kom hem, men så drack jag visst en öl till middagen och tänkte att imorgon är en annan dag istället – så jag tar veckans tredje springpass imorgon. Tjing!

lofsan

||||| Like It 2 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *