Glidmedel och innanlår

Okej, ett par grejer innan jag kommer in på det jag ska komma in på:

1. Jag vet. Fult av mig med en sån himla sensationsrubrik med anspelningar på sex.

2. Nä, jag har fått betala för den alldeles själv men det gjorde jag gladeligen.

3. Jag har hört att strukturtapet är på väg tillbaks.

Vad är då detta? Jo serni, det är en av de smartaste grejer jag vet. Det är något som heter bodyglide och som jag har köpt i en affär som säljer löpargrejer. Den köpte jag förra sommaren när det var sådär sjuuuukt varmt och jag ville springa i shorts och ha på mig flowiga klänningar utan varma cykelbyxor under, utan att gå som en cowboy i en vecka efter. Och vetni? Den funkar faktiskt. Och nu tänkte jag att jag skulle vara sådär himla snäll att passa på att tipsa om det här innan sommaren så att alla ni som har lår som gnider mot varandra kan skaffa en sån och ha nytta av den redan från början.

||||| Like It 4 Gilla |||||

Märta

Märta fick sitt första barn 2011 och sitt andra och tredje på Lucia 2013 (jajjemensan, här slog hon minsann till på två på en gång). Hon har väl egentligen varit mer av typen skolka-från-skoljympan än den som frivilligt rör på sig, men de senaste åren har något hänt och på träningsmeritlistan står numer till exempel en avklarad halvmara. När det gäller val av träningsform så är det främst löpning som lockar, och detta enligt devisen lagom tempo och choklad i slutet. Ska göra något så tufft som att springa Tough Viking tillsammans med Katta 2015.

7 Comments

 1. Haha! Alltså googlingarna för att hitta denna. Lol (body lår löpning eller body glodmedel). Hittade på löplabbet. Bodyglide för 150:-

 2. Så. Jävla. Värt!

  Min karl har rätt bastanta lår och får infanterield efter typ en minut. När vi var i USA hittade vi nåt liknande, det fanns hur många som helst! (Även pungdeo/puder och underbröstendeo/puder med svalkande effekt, dte köpte vi dock inte, kanske var en miss?)

  Hursom, helt plötsligt kunde jag få med mig honom på promenad! Och nu som vattensvullet preggo med extrapadding misstänker jag att jag kommer låna/köpa ny i sommar. Så tack för tips var en kan hitta i Sverige.

  Woohoo!

  • Alltså det gör ju så FRUKTANSVÄRT ont att få sånt skav, huvva! Hittade denna på löplabbet och de han väl webshop också tror jag, ifall man inte har någon nära. Köpte på chans bara, hade inte trott att den skulle funka så bra som den gjorde men sen blev den min bästis <3

   Och grattis till preggo, må du ej samla vätska eller få halsbränna!

 3. Håller det bra då? Jag körde med babyolja nån gång och det svettades jag bort på typ en halvtimme så det funkade inte alls.

  • Det håller riktigt bra! Jag har klarat mig hela dagar på en applicering till och med.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *