Present till mig själv

Så jag insåg att träning någon gång under det här året utvecklades från ett nödvändigt ont till ett faktiskt intresse. Och så insåg jag att jag somnar lättare om jag läser något som inte visas på en liten skärm på kvällen. Jag vet. Det har ju varit allmänt känt i flera år att det skitdåligt att mobilsurfa innan läggdags, men jag är väl lite av en slow learner ibland. Hur som helst. Jag har i alla fall kombinerat dessa två insikter i en present till mig själv. Fem nummers prenumeration på Stark Magasin! Helt enligt Dale Coopers filosofi i Twin Peaks – att man ska ge sig själv en present om dagen. The joy!

Fräsig bild snodd från starkmagasin.se

Fräsig bild snodd från starkmagasin.se

||||| Like It 2 Gilla |||||

Sofia

Sofia är en tvåbarnsmor som mötte världen en eftermiddag i november 1978. Första barnet kom 2012 och med honom även insikten att träning kan vara ganska bra. För inte var det lätt att föda 4.8 kilo barn otränad. Andra barnet kom i mars 2016 och vägde 350 gram mindre än första. Det var ganska jobbigt det med. Sofia älskar att boxas och att lyfta tunga saker, när hon inte tränar för att kunna träna efter graviditeten.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *