Löpintervaller, lyft och lättvindighet

wpid-img_20150421_210438.jpg

Jag trodde aldrig, ALDRIG, att jag någonsin HELA MITT LIV skulle stämma en träningsdejt med två kompisar en söndagsmorgon och dessutom längta efter det. Och sedan, redan samma kväll, bränna i väg ett mess till sagda två kompisar och fråga vad de gör om ett par veckor och samtidigt bjuda in dem till SkogARSE – ett pass med fokus på röven. Eller nej, jag vet inte om det blir fokus på röven faktiskt, med SkogARSE var för kul för att inte användas. Kommer eventuellt go all in med en skrivtavla där jag plitar ned passet, för man vill ju gärna att allt man gör ska vara instavänligt. Inte? Ja ja, det får väl stå för er.

Just nu tycker jag att träningen är kul. Inte bara den med Märta och Sofia, utan även den andra, som jag just nu faktiskt får till. Inte bara får till, längtar efter. Igår bokade jag och kollegan in i våra kalendrar att vi skulle gymma idag på lunchen, så det gjorde vi. Jag körde mina korta löpintervaller a´la milaprogrammet och sedan lyfte jag lite. Jag gjorde marklyft, benböj och bänkpress. Men medan jag känner mig hyfsat trygg med marklyft är jag ganska försiktig när det kommer till benböj efter att jag nästan ramlade på arslet i vintras på crossfit-workshoppen. Men idag vågade jag faktiskt lägga på försiktigt med vikt! Bara en sådan sak!

Och igår rev jag av detta pass hemma. SÅ. SJUKT. JÄVLA. JOBBIGT. Men kul. Varför jag helt nu helt plötsligt tycker att burpees är kul? Jag minns alldeles tydligt att jag hatade dem med passion i höstas. Så himla lättvindigt av mig.

Men vet ni. Crossfit crossfit crossfit, det är det enda jag kan tänka på. När lönen kommer hörrni! Då är det banne mig så det får bli. Ja!

||||| Like It 1 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

2 Comments

  1. Ja till rövfokus! Och jag säger ju det – hundra burpees i sommar: VI KÖR! Med min räkning. Så att det går snabbt.

    <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *