Svackar

Det här med att måndagarna med Elin (och Katta och Sofia) är slut har skickat in mig i världens träningssvacka. Min rutin har helt rubbats. Varför? 1. Det har varit så sjukt givande att ha vänner att träna med så jag känner total opepp inför att träna själv när inte en-gång-i-veckan-moroten hägrar. 2. Det är ju den här funktionella fria-vikter-träningen som har varit så himla rolig och gett så bra resultat så att trava iväg till mitt sunkiga gym endast utrustat med maskiner känns ej lockande.

Vad göra? Nja, att regelbundet träna med vänner går tyvärr inte att få till i praktiken just nu. Men då och då. Och faktiskt har Sthlms-delen av move it mama en träningsdejt i helgen. Men. Jag måste byta gym. Även om det kommer innebära dubbla kort under resterande bindningstid. Jag ska börja se över det övriga gymutbudet här i Handen och hitta ett ställe med utrustning som passar mig bättre. Det kan det ju verkligen vara värt.

Varsågoda för ett väldigt inspirerande inlägg. Ni förstår ju hur det är ställt med mig här va? Sorgeperiod, det är vad det är.

||||| Like It 0 Gilla |||||

Märta

Märta fick sitt första barn 2011 och sitt andra och tredje på Lucia 2013 (jajjemensan, här slog hon minsann till på två på en gång). Hon har väl egentligen varit mer av typen skolka-från-skoljympan än den som frivilligt rör på sig, men de senaste åren har något hänt och på träningsmeritlistan står numer till exempel en avklarad halvmara. När det gäller val av träningsform så är det främst löpning som lockar, och detta enligt devisen lagom tempo och choklad i slutet. Ska göra något så tufft som att springa Tough Viking tillsammans med Katta 2015.

8 Comments

  1. Sorgeperiod indeed. Allt känns så… grått, trist och vardagligt. Måndagar är liksom MÅNDAGAR nu, inte roliga träningsdagar med er. BUHU vad jag blir ledsen.

    Men du, kolla crossfitboxen nere vid stationen, den hänger väl ihop med ett gym om jag inte minns fel. Vega Crossfit tror jag den heter.

    • Jo just det, hänger ihop med ett gym som heter najaden. Men det här med att gå på pass en viss tid är inte det som funkar bäst för mig. Hänger på nattning och sånt alltid. Men kan ju alltid kolla!

  2. På Groupon brukar det finnas erbjudanden på Crossfit Södertörn, det kanske vore nåt för dig och Kattis?

  3. Kolla om det nya gymmet löser in ditt gamla gymkort! En del gör det nämligen, mot att man binder upp sig där i stället. Vet att t.ex. Nordic Wellness har ett sånt erbjudande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *