Måndagar med Elin blir till….

… onsdagar med Åsa!

Bild från www.asasandell.se

Bild från www.asasandell.se

Det var nämligen så här. När jag anmälde mig till Blogger Boot Camp 2015 så krockade två pass som jag gärna ville gå på. Oscar Jöbacks och Åsa Sandells. Med tanke på hur dagen var upplagd och med tanke på min klena magmuskulatur valde jag till slut Oscars pass framför Åsas. Dock är det jättesvårt att vara helt nöjd när man har fått välja bort något man gärna vill göra. Hur glad jag än var efter Oscars pass (ÅH VILKET PASS), så blev jag allt lite avundsjuk när jag såg Katta och Märtas saliga leenden efter boxningen. Så, jag tänkte lite, mejlade lite, överlade lite med mig själv och ja, kort historia ännu kortare: jag anmälde mig till en kombox hos Åsa via hennes hemsida häromveckan. Trots att jag egentligen är alldeles för feg för att hitta på sådant här utan vänner. Men jag kanske får nya? Eller så får jag inte det, men det kan kvitta för jag kommer hur som helst få sju sjukt roliga onsdagar framöver och i övermorgon är det dags för den första. Jag är lite nervöst men mest glad. Hurra vad roligt detta ska bli! Om jag inte svimmar vill säga. Åsa är så tuff så jag blir lite blyg bara av att tänka på det.

Om jag har utnyttjat mina kommande boxningsskills som hot för att få in underlag i tid på jobbet? Eventuellt. Men ni vet ju hur det är; vid krig och administrativa rutiner är allt tillåtet.

||||| Like It 2 Gilla |||||

Sofia

Sofia är en tvåbarnsmor som mötte världen en eftermiddag i november 1978. Första barnet kom 2012 och med honom även insikten att träning kan vara ganska bra. För inte var det lätt att föda 4.8 kilo barn otränad. Andra barnet kom i mars 2016 och vägde 350 gram mindre än första. Det var ganska jobbigt det med. Sofia älskar att boxas och att lyfta tunga saker, när hon inte tränar för att kunna träna efter graviditeten.

8 Comments

  1. “Trots att jag egentligen är alldeles för feg för att hitta på sådant här utan vänner. Men jag kanske får nya? ” – JA JA, NU BLIR MAN ERSATT MINSANN!!!

    Nej men seriöst, det kommer bli asgrymt. Heja dig. Trots avundsjuka deluxe från mitt håll, så tycker jag att du är förbannat jävla awesome!

    • Ja, känns lite overkligt eftersom att de senaste månadernas träningsutveckling varit så sjukt snabba. Hade vi pratat innan jul nu, så hade vi definitivt inte pratat om att jag skulle gå på boxning för Åsa 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *