Pass 3 av 30

image

Idag var jag ut igen och körde pass 3 av de 30 som ingår i 10 km-programmet i Stora löparboken för kvinnor. Idag när det var strålande sol och tusen vårtecken ute så var det nästan ganska trevligt. Eller så berodde det på att jag drog ut precis när barnen var som mest tröttstökgnällöverpeppade, så där 45 minuter innan läggning. Och fan, att komma ut i lugnet, bort från stökbråk i en halvtimme, bara DET känns som om det vore skäl nog att hitta tillbaka till kutarpeppen.

||||| Like It 2 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

2 Comments

  1. HEJ! Och heja! Jag ville tacka för peppen! Har just varit ute o sprungit andra gången denna veckan. Ni är min träningspeppkompis, hade inte kommit ut alls om det inte vore för er!! Ps är ev lite hög av det också? Så jäkla skönt att springa ju! Har jag aldrig vetat förut. Kram på er!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *