Det bästa jag någonsin gjort!

11141411_10152817279187607_462080962_o

Igår var det avslutning med Elin. Åh, bästa bästa Elin, som har varit så FANTASTISK att få träna med under dessa månader. Jag blir lite gråtmild när jag tänker på att det är över och det gör mig lite bedrövad att våra måndagar (och igår en torsdag) är över. I alla fall för den här gången. Elin har varit så bra på att se oss alla tre, att hitta både våra styrkor och svaga sidor, och inte minst att få oss att VÅGA saker som vi inte trodde vara möjligt. STÅ PÅ HUVUDET? DET KOMMER ALDRIG ATT GÅ, men tja, det gick ju visst det.

Jag har haft så vansinnigt roligt dessa måndagar. Det har varit asjobbiga pass, men alltid skitkul, för peppen i att 1) ha en fantastiskt kunnig och motiverande person som Elin som PT samtidigt som 2) man tränar tillsammans med ett par av mina favoritpersoner = OSLAGBAR kombination peppmässigt. Och lika mycket som jag längtat efter dessa måndagkvällar, lika mycket kommer jag sakna dem. Beslutet att träna i grupp tillsammans med Elin, det är nog ett av de bästa beslut jag någonsin fattat. Jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till utan dem (både tjajorna och kvällarna). Men det kommer fler tillfällen – vi pratar om att köra en omgång till till hösten, och nu har jag nog snart bestämt mig för att det får bli crossfit för mig. Ja, det får det nog faktiskt verkligen bli.

OCH! Igår, hörrni, igår tog jag 60 kilo i marklyft. SEXTIO. Inte riktigt min egna kroppsvikt, men om jag kan jobba mig upp 10 kilo till så lyfter jag nästan mig själv. SEXTIO KILO. Fy fan vad grymt!

11069739_10152817279057607_2017508545_o

||||| Like It 3 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *