Pusslar vidare

Jomen ni vet, pussel hit och pussel dit och tid som inte räcker till. Eller, för all del – tid som infaller när man inte kan. Jaja. Idag uppfann jag ny tid och kunde dra ut och springa i ej kolmörker! Hur gick detta mirakel till? Jo kära vänner, här hos oss har vi lurat i stora barnet att det mysigaste som finns är att sova i samma säng som småbarnen och följaktligen krävs det bara en (1) nattande förälder! Magi! Fanfar! Genidrag! Här fick jag alltså ca 45 minuter från ingenstans att göra exakt vad jag ville med. Så jag slängde i mig en näve påskgodis och drog på springskorna och gav mig ut. Himla snabb runda blev det med. Kvällsspringet är det bästa springet. 

   

 

||||| Like It 2 Gilla |||||

Märta

Märta fick sitt första barn 2011 och sitt andra och tredje på Lucia 2013 (jajjemensan, här slog hon minsann till på två på en gång). Hon har väl egentligen varit mer av typen skolka-från-skoljympan än den som frivilligt rör på sig, men de senaste åren har något hänt och på träningsmeritlistan står numer till exempel en avklarad halvmara. När det gäller val av träningsform så är det främst löpning som lockar, och detta enligt devisen lagom tempo och choklad i slutet. Ska göra något så tufft som att springa Tough Viking tillsammans med Katta 2015.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *