En hederlig mattenöt

image

Jag har konstaterat följande två saker:

1) Vi är inne i en period just nu där hemmaträning på kvällstid är O-HYGG-LIGT svårt att få till. Barn som är sura, barn som vaknar, barn som vill vara med – och barn som vill vara med i all ära, men inte det absolut bästa tillfället när man svingar runt på en kettlebell att vara med, det är det verkligen inte. Träning bör därmed allra helst ske på dagtid (för mornarna går helt bort numera i och med att jag roddar förislämning varje dag).

2) Vi är inne i en period på jobbet nu där träning är O-HYGG-LIGT svårt att få till på dagtid. Det är också svårt att få till fikaraster och ibland även att andas på ett sansat sätt. Träning bör därmed allra helst ske på kvällstid.

Jo just. Det var ju en liten nätt och smidigt ekvation att få till. Verkligen. Lös den om du kan, du forna mattelärare som kastade ut mig från särskild matte till allmän matte (eller som det var på den tiden: från kursen för normalbegåvade i matematik, till kursen för oss lite mindre begåvade i allt som hade med siffror att göra).

Ja ja, det löser sig, sa kärringen som sket i slasken.

(En bonusgrej jag insett: STYRKELYFT ÄR JÄTTEKUL – vill alltid lyfta tunga saker.)

||||| Like It 0 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *