Min måndag

image

Jag fick också till träning igår, men det ska jag fan säga er att måndagsträning utan Sofia, Märta och Elin… Det kändes tråkigt, menlöst och lite deppigt. Det är visserligen min inställning till det mesta överlag just nu, men på riktigt, inte ens en bråkdel så kul hemma i vardagsrummet som på Freys med da gang. Och idag har jag inte ens någon träningsvärk, så jag mesade mig uppenbarligen igenom passet också.

Mitt upplägg var ganska likt det vi körde förra gången med Elin, om man med ganska menar jättelikt. Jag körde 4 högintensiva intervaller på 4 minuter med 3 minuters vila mellan varje. Övningarna i varje intervall gjorde jag så många varv jag hann på 4 minuter.

Intervall 1
10 burpess
10 axelpress

Intervall 2
20 KB swingar
10 sumo squat med KB

Intervall 3
10 around the world (KB)
10 situps

Intervall 4
10 pulse ups (hade helt gjort knee ups, men har ingen chinsstång hemma)
20 utfalls med KB

Jag stånkade och svettades rätt bra under denna halvtimme, det gjorde jag.

||||| Like It 1 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *