Söndagsdeppen

Hittills under 2015 har ju söndagsdeppen lyst med sin frånvaro till förmån för söndagspeppen. Anledningen har ju som ni förstår varit våra måndagar med Elin. Men imorgon är det inget pass. Och veckan efter är det sista gången. Kanske inte för evigt, men för denna gång. 

Betyder det att det är såhär söndagar kommer kännas sen? Typ vemodiga och en liten känsla av nej? 

*ledsen smiley*

||||| Like It 0 Gilla |||||

Märta

Märta fick sitt första barn 2011 och sitt andra och tredje på Lucia 2013 (jajjemensan, här slog hon minsann till på två på en gång). Hon har väl egentligen varit mer av typen skolka-från-skoljympan än den som frivilligt rör på sig, men de senaste åren har något hänt och på träningsmeritlistan står numer till exempel en avklarad halvmara. När det gäller val av träningsform så är det främst löpning som lockar, och detta enligt devisen lagom tempo och choklad i slutet. Ska göra något så tufft som att springa Tough Viking tillsammans med Katta 2015.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *