Något som skaver

imageAlltså, jag vet inte vad ni hade gjort, men jag slängde den här underställströjan när jag vek tvätten idag. För efter att den betedde sig så här tidigare i veckan (och alla andra gånger jag burit den) så förtjänar den liksom inte ens att bäras av mig. Brallorna var banne mig när att åka också, men eftersom de inte brukar bete sig så orimligt som de gjorde just samma dag som tröjan spårade ur totalt, så gav jag dem the benefit of the doubt.

Men det är så jag har börjat lira nu – sitter inte mina träningskläder (eller vanliga kläder med för den delen) som de ska, då åker de. Kanske inte alltid i sopen, för ibland kan det ju finnas någon annan de skulle sitta bättre på – men just denna tröja var jag så jävla förbannad på att den fick åka ut direkt.

Jag antar att det är magfluffet som ställer till det – att det ligger där och hojtar åt kläderna att bete sig som skolkande teens och inte sitta kvar där de borde. Helt orimligt beteende av träningskläder dock, för är det NÅGON gång som jag vill att kläderna ska sitta där de ska, så är det just när jag ska träna. Jag orkar inte lägga tid på att håsa upp byxor och dra ned tröjor – den tiden kan man ju lägga på en extra squat eller något.

Byxmässigt har hittills en endaste modell fått MVG av mig: Röhnisch Lydia. I somras köpte jag Keyla på REA och eftersom de inte är lika höga i midjan sitter de inte heller lika bra eftersom de glider ner under magen (det är Keyla på bilden) – jag tycker INTE om när tights sätter sig under magen. Det är faktiskt JÄTTEobekvämt.

Jakten på en rimlig träningsgarderob fortsätter – för jag behöver fler än ett par tights som håller måttet, det gör jag faktiskt.

||||| Like It 0 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

5 Comments

  1. Full förståelse för att tröjan åkte! Det finns fasen inget värre (jo det gör det ju, men ur träningssynpunkt) än kläder som inte sitter som de ska. Köpte ett par tajts en gång som hasade ner HELA tiden. Höll på att avbryta löprundan pga av dem. Genomled den dock och sedan åkte de direkt i soporna… Fy!

  2. Hatar! När det händer. Vilket är alltid. Uppdatera när du hittar tröjan som inte rullar upp. Finns inget störigare än att va ute och springa och plötsligt känna sig iskall om magen. Har en ny soc tror den heter w lt gait fleece, och är iallafall kvinnoformad: bredare nertill än i midjan. Har ännu inte börjat bete sig illa i terrängen. Där jag iofs inte heller är just nu pga livets allmänna stökighet, förkylning och väder. Ser fram emot att se dina tröjreportage! Kram

  3. Jag har fan börjat göra likadant! Förr sparade jag plagg som skavde lite, tänkte typ att de kanske kommer passa senare, men nej, det där funkar inte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *