Pepp schmepp!

wpid-img_20150327_195905.jpgJag har verkligen haft en period av total genomruttenhet. Saker klaffar inte, treåringen trotsar på ett sätt jag aldrig tidigare varit med om, det är ganska tungrott på jobbet och, tja, universum spelar väl helt enkelt inte riktigt på min sida just nu under mars, eller under februari för den delen heller. Hur det var under januari minns jag inte ens, men jag har för mig att det var ganska tungt då med. Och det första som blir lidande, utöver mitt psyke som just nu utmärker sig med följande ledord: labilt, argt, böligt, är ju träningspeppen.

Fast alltså, det som verkligen irriterar mig med denna träningsbrist, det är att jag ju VILL träna. Egentligen är jag svinpepp på att träna. Men tiden äts upp av barn som härjar och en aldrig sinande ström av pling i inlådan på jobbet. Jag har knappt ens hunnit tänka på träning, och när jag HAR tänkt på träning, då kan man ju ge sig fan på ett något av barnen vaknat och krävt saker och kvävt träningspeppen.

Fan. Jag vill ju göra burpees, och marklyfta, och bänka, och slå hårt med rep i golvet, skava av hud på insidan av händerna i naiva försök till pull-ups – inte sitta här som en deppig hög i soffan.

Bajs!

||||| Like It 0 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *